## △ Spring Semester Finals Bell Schedule – 2025

AUBURN MOUNTAINVIEW HIGH SCHOOL BELL SCHEDULE													
	Tuesday, .	June 10		Wednesday, June 11				Thursday, June 12					
	SENIOR Finals	for 1st & 4th		5	<b>SENIOR Finals</b>	for 2nd & 5th		SENIOR Finals for 3rd & 6th					
ZERO PERIOD	CLASS	7:15 - 8:05	50 Minutes	ZERO PERIOD	CLASS	7:15 - 8:05	50 Minutes	ZERO PERIOD	CLASS	7:15 - 8:05	50 Minutes		
FIRST PERIOD	FINAL	8:10 - 9:00	50 Minutes	FIRST PERIOD	CLASS	8:10 - 9:00	50 Minutes	FIRST PERIOD	CLASS	8:10 - 9:00	50 Minutes		
SECOND PERIOD	CLASS	9:05 - 9:55	50 Minutes	SECOND PERIOD	FINAL	9:05 - 9:55	50 Minutes	SECOND PERIOR	CLASS	9:05 - 9:55	50 Minutes		
LION TIME	CLASS	10:00 - 10:30	30 Minutes	LION TIME	CLASS	10:00 - 10:30	30 Minutes	LION TIME	CLASS	10:00 - 10:30	30 Minutes		
*Flag Salute, Announcem	*Flag Salute, Announcements at beginning of period				*Flag Salute, Announcements at beginning of period				*Flag Salute, Announcements at beginning of period				
THIRD PERIOD	CLASS	10:35 - 11:25	50 Minutes	THIRD PERIOD	CLASS	10:35 - 11:25	50 Minutes	THIRD PERIOD	FINAL	10:35 - 11:25	50 Minutes		
FOURTH PERIOD AND LUNCH				FOURTH PERIOD AND LUNCH				FOURTH PERIOD AND LUNCH					
FIRST LUNCH	LUNCHTIME	11:25 - 11:55	30 Minutes	FIRST LUNCH	LUNCHTIME	11:25 - 11:55	30 Minutes	FIRST LUNCH	LUNCHTIME	11:25 - 11:55	30 Minutes		
FOURTH PERIOD	FINAL	12:00 - 12:50	50 Minutes	FOURTH PERIOD	CLASS	12:00 - 12:50	50 Minutes	FOURTH PERIOD	CLASS	12:00 - 12:50	50 Minutes		
FOURTH PERIOD	FINAL	11:30 - 12:20	50 Minutes	FOURTH PERIOD	CLASS	11:30 - 12:20	50 Minutes	FOURTH PERIOD	CLASS	11:30 - 12:20	50 Minutes		
SECOND LUNCH	LUNCHTIME	12:20 - 12:50	30 Minutes	SECOND LUNCH	LUNCHTIME	12:20 - 12:50	30 Minutes	SECOND LUNCH	LUNCHTIME	12:20 - 12:50	30 Minutes		
FIFTH PERIOD	CLASS	12:55 - 1:45	50 Minutes	FIFTH PERIOD	FINAL	12:55 - 1:45	50 Minutes	FIFTH PERIOD	CLASS	12:55 - 1:45	50 Minutes		
SIXTH PERIOD	CLASS	1:50 - 2:40	50 Minutes	SIXTH PERIOD	CLASS	1:50 - 2:40	50 Minutes	SIXTH PERIOD	FINAL	1:50 - 2:40	50 Minutes		

AUBURN MOUNTAINVIEW HIGH SCHOOL BELL SCHEDULE													
	Monday, J	une 16	A	Tuesday, June 17				Wednesday, June 18					
	9th-11th Finals	for 1st & 4th		9th-11th Finals for 2nd & 5th				9th-11th Finals for 3rd & 6th					
ZERO PERIOD	CLASS	8:20 - 9:05	45 Minutes	ZERO PERIOD	CLASS	7:15 - 8:05	50 Minutes	ZERO PERIOD	CLASS	7:15 - 8:05	50 Minutes		
FIRST PERIOD	FINAL	9:10 - 9:55	45 Minutes	FIRST PERIOD	CLASS	8:10 - 9:00	50 Minutes	FIRST PERIOD	CLASS	8:10 - 9:00	50 Minutes		
SECOND PERIOD	CLASS	10:00 - 10:45	45 Minutes	SECOND PERIOD	FINAL	9:05 - 9:55	50 Minutes	SECOND PERIOR	CLASS	9:05 - 9:55	50 Minutes		
*Flag Salute, Announceme	ents at beginning of perio	od		LION TIME	CLASS	10:00 - 10:30	30 Minutes	LION TIME	CLASS	10:00 - 10:30	30 Minutes		
THIRD PERIOD	THIRD PERIOD CLASS 10:50 - 11:35 45 Minutes				*Flag Salute, Announcements at beginning of period				*Flag Salute, Announcements at beginning of period				
				THIRD PERIOD	CLASS	10:35 - 11:25	50 Minutes	THIRD PERIOD	FINAL	10:35 - 11:25	50 Minutes		
FOURTH PERIOD AND LUNCH				FOURTH PERIOD AND LUNCH				FOURTH PERIOD AND LUNCH					
FIRST LUNCH	LUNCHTIME	11:35 - 12:05	30 Minutes	FIRST LUNCH	LUNCHTIME	11:25 - 11:55	30 Minutes	FIRST LUNCH	LUNCHTIME	11:25 - 11:55	30 Minutes		
FOURTH PERIOD	FINAL	12:10 - 1:00	50 Minutes	FOURTH PERIOD	CLASS	12:00 - 12:50	50 Minutes	FOURTH PERIOD	CLASS	12:00 - 12:50	50 Minutes		
FOURTH PERIOD	FINAL	11:40 - 12:30	50 Minutes	FOURTH PERIOD	CLASS	11:30 - 12:20	50 Minutes	FOURTH PERIOD	CLASS	11:30 - 12:20	50 Minutes		
SECOND LUNCH	LUNCHTIME	12:30 - 1:00	30 Minutes	SECOND LUNCH	LUNCHTIME	12:20 - 12:50	30 Minutes	SECOND LUNCH	LUNCHTIME	12:20 - 12:50	30 Minutes		
FIFTH PERIOD	CLASS	1:05 - 1:50	45 Minutes	FIFTH PERIOD	FINAL	12:55 - 1:45	50 Minutes	FIFTH PERIOD	CLASS	12:55 - 1:45	50 Minutes		
SIXTH PERIOD	CLASS	1:55 - 2:40	45 Minutes	SIXTH PERIOD	CLASS	1:50 - 2:40	50 Minutes	SIXTH PERIOD	FINAL	1:50 - 2:40	50 Minutes		

Seniors Finals Schedule

III June 10 - June 12

Date Periods Tested
Tue, June 10 1st & 4th
Wed, June 11 2nd & 5th
Thu, June 12 3rd & 6th

9th, 10th, 11th Grade Finals Schedule

III June 16 - June 18

DatePeriods TestedClass DurationMon, June 161st & 4th45 minutesTue, June 172nd & 5th50 minutesWed, June 183rd & 6th50 minutes

**☑** Grades Due: Friday, June 20 by 3:00 PM

Note on Bell Schedule:

Regular daily bell schedule will be followed. Finals administered in two class periods per day (excluding Zero/7th period).